Onder toch wel vreemde omstandigheden worden de beslissende ronden van de hobbycompetitie 2020 afgewerkt. Geen toeschouwers, geen kleine nazit. Leuk is anders, maar gezien de maatregelen zal het even zo moeten.

In de eerste ronde van de play up/playdown nacompetitie wisten de favorieten voor de titel in de eerste en derde klasse ruim te winnen. Flevo Elektro versloeg Zwaanstraat-/ten Napel heiwerk met 3-0. Kraaienest zit hier op het vinkentouw door de Flux met 3-1 te verslaan. De wedstrijd van aanstaande zaterdag zal daardoor beslissend zijn.

In de derde klasse zette Coenen/Werckpost een stap in de goede richting door ’t Haventje op een 3-0 nederlaag te trakteren. Daar verraste Nortec constructie De Bles/Jeba met 3-2 en zal ook de komende wedstrijd Nortec-Coenen/Werckpost de beslissing brengen.

In de tweede klasse wist Vlak&Strak het tot nu toe sterke Rasechtvis met 4-2 te verslaan en staat daardoor samen met Vishandel de Jong/Totec ,dat met 2-0 won van ROC bouw-/dakwerk , bovenaan. Zaterdag volgt het onderlinge treffen.

 

Uitslagen 03 oktober

Rasechtvis-Vlak&Strak 2-4

Vishandel de Jong/Totec-ROC bouw-/dakwerk 2-0

Merema transport-Visco 1-3

Kramer Fish/Cafetaria gebr.Meun-Brouwerwoninginr. 1-1

Coenen/Werckpost-‘t Haventje. 3-0

De Bles/JEBA-Nortec constructie 2-3

Het Urker Zalmhuys-Vof Barend Kramer 3-1

KMR service-Topslagerij Cretier 1-2

Flevo Elektro-Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk 3-0

De Flux-Kraaienest 1-3

Autoservice Emmeloord-DBF dakdekkers 2-1

v.Veengevelrenovatie-Zeebulon 1-5