Zachtjes aan begint er tekening te komen in de aanloop naar de play up/play down poules, hoewel er voor alle laatste competitiewedstrijden belangen op het spel staan. Wordt er gelijk geeindigd in punten in de nacompetitie, dan is de stand van de competitie leidend en niet het doelsaldo! Maar laat het eerst allemaal maar zo ver zijn. Kraaienest stelde met een 7-1 zege op van Veengevel-renovatie een plaats bij de bovenste vier veilig. Voor de vierde plek lijkt Zwaanstraat-/ten Napel heiwerk de beste papieren te hebben, maar Autoservice Emmeloord ligt nog op de loer.

In de tweede klasse plaatste ROC bouw-/dakwerk zich door Kramer Fish/Cafetaria gebr.Meun met 4-2 te verslaan. Rasechtvis versloeg koploper Vishandel de Jong/Totec met 1-0 en nam hierdoor de koppositie over. Voor de vierde plaats zijn nog drie ploegen in de race:Brouwerwoninginr. Merema transport en Vlak&Strak.

In de derde klasse manoeuvreerde de Bles/Jeba zich in een kwetsbare positie door te verliezen van Het Urker Zalmhuys met 2-1, waardoor er nog vier ploegen kans maken op drie plaatsen bij de bovenste vier. Coenen/Werckpost is zeker, maar voor ’t Haventje,Het Urker Zalmhuys,de Bles/Jeba en Nortec constructie spant het erom. Daar is het zaterdag dus erop of eronder.

 

Uitslagen 19 september

Rasechtvis-Vishandel de Jong/Totec 1-0

ROC bouw-/dakwerk-Kramer Fish/Caf.gebr.Meun 4-2

Vlak&Strak-Brouwer woninginrichting 5-1

Merema transport-Visco 3-2

KMR service-Coenen/Werckpost 2-5

Nortec constructie-VOF Barend Kramer 12-0

Het Urker Zalmhuys-De Bles/Jeba 2-1

’t Haventje-Topslagerij Cretier 5-3

De Flux-Autoservice Emmeloord 5-0

v.Veengevelrenovatie-Kraaienest 1-7

Flevo Elektro-Zeebulon 2-1

DBF dakdekkers-Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk 2-4