Waar het voor de nummers één en twee vrijwel zeker is dat ze zich plaatsen voor de promotie poule, worden voor de overige plaatsen de zaken steeds spannender. Met nog twee wedstrijden te gaan mengen zich meerdere teams zich in de strijd.

In de eerste klasse liggen Flevo Eletro ( 3-0 winst op Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk) en de Flux   (3-1 winst op DBF dakdakkers) op koers. Kraaienest wist de broodnodige winst te boeken op Autoservice Emmeloord, dat met de nodige geblesseerden kampt. Zeebulon wist v.Veengevelrenovatie te verslaan en doet daardoor ook nog mee om plaats drie of vier.

In de tweede klasse weten Visahandel de Jong/Totec ( 1-0 tegen Merema) en Rasechtvis (4-2 winst op Vlak&Strak) zich zo goed als zeker. Voor de overige plaatsen wordt het pas de laatste wedstrijd beslist.

In de derde klasse speelden Coenen/Werckpost en de Bles/Jeba gelijk tegen elkaar en kan het voor hun niet meer misgaan. KMR service kende een stroeve start maar komt nu eindelijk op stoom en door Nortec constructie, dat de laatste weken steekjes laat vallen, met 3-2 te verslaan doen ze weer bovenin mee. Ook hier zal de definitieve beslissing de laatste poulewedstrijd vallen.

 

Uitslagen 12 september

De Bles/Geba-Coenen/Werckpost 1-1

Vof Barend Kramer-Topslagerij Cretier 1-1

KMR service-Nortec constructie 3-2

Het Urker Zalmhuys-‘t Haventje 1-3

Kraaienest-Autoservice Emmeloord 2-0

Zeebulon-v.Veengevelrenovatie 1-0

De Flux-DBF dakdekkers 3-1

Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk-Flevo Elektro 0-3

Brouwerwoninginr.ROC bouw-/dakwerk 1-1

Visco-Kramer Fish/Caf.gebr.Meun 1-1

Rasechtvis-Vlak&Strak 4-2

Vishandel de Jong/Totec-Merema transport 1-0