Dat er na de eerste ronde een splitsing gaat plaatsvinden dringt wel degelijk door bij de meeste ploegen, en dat bij de bovenste vier een must is om voor de titel te gaan is daar het gevolg van. Onderaan de ranglijsten lijkt tekening te komen ,maar bovenin is het ongemeen spannend.

De “oudjes” van de Flux zetten zowaar de kampioen van vorig jaar, Kraaienest, met 5-0 aan de kant en gaan er dus zeker voor. Datzelfde geldt voor nieuwkomer Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk dat v.Veengevelrenovatie met opportunistisch voetbal volledig van de mat speelde 7-0. Flevo Elektro blijft winnen ( 3-0 tegen Autoservice Emmeloord) en Zeebulon greep de laatste strohalm door DBF dakdekkers te verslaan.

In de tweede klasse wisten koploper Vishandel de Jong/Totec en nummer twee ,nieuwkomer ROC bouw-/dakwerk er een leuke wedstrijd van te maken die uiteindelijk geen winnaar kende :1-1.

Beide ploegen blijven zo wel in het goede spoor voor de nacompetitie, want ook de nummers drie en vier speelden gelijk tegen elkaar: Brouwerwoninginrichting en Rasechtvis. Merema transport sloop daardoor dichterbij na een 3-2 overwinning op Kramer Fish/Cafetaria gebr. Meun, evenals Vlak&Strak dat Visco nog steeds puntloos liet..

In de derde klasse bleef koploper Coenen/Werckpost ongeslagen door Nortec constructie met 4-2 te verslaan. Nummer twee De Bles/Geba bond KMR service aan de zegekar met 3-0 . Hier maken nog vier ploegen kans op de plaatsen drie en vier.

 

Uitslagen 05 september

Kraaienest-de Flux 0-5

v.Veengevelrenovatie-Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk 0-7

Zeebulon-DBF dakdekkers 2-0

Autoservice Emmeloord-Flevo Elektro 0-3

Brouwerwoninginr.Rasechtvis 1-1

Visco-Vlak&Strak 1-2

Kramer Fish/Caf.gebr.Meun-Merema transport 2-3

ROC bouw-/dakwerk-Vishandel de Jong/Totec 1-1

Coenen/Werckpost-Nortec constructie 4-2

Topslagerij Cretier-Het Urker Zalmhuys 0-1

Vof Barend Kramer-‘t Haventje 1-3

De Bles/Geba-KMR service 3-0