Onder totaal andere omstandigheden dan vorige week werd er zaterdag lustig op los gescoord. Ploegen ,die vorige week nog geen deuk in een pak boter konden schoppen, wisten dit keer aardig uit hun slof te schieten. Opvallend daarbij is wel dat de degradanten van vorig seizoen zich moeilijk kunnen aanpassen en ook deze keer behoorlijk onderuit gingen. 

In de eerste klasse stond de topper Kraaienest-Flevo Elektro op het programma. De kraaien hadden het in het begin aardig op de rit en kwamen uit een corner met 1-0 voor. Flevo Elektro lukte het met pijn en moeite toch om voor rust nog tegen te scoren en was in de tweede helft absoluut de baas. Uiteindelijk een verdiende 3-1 overwinning. Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk pakte de eerste punten door Zeebulon,dat echt nog op zoek is, met 4-0 te verslaan. Ook de Flux deed het aardig beter dan de week ervoor en droogde v.Veengevelrenovatie met 7-0 af.

In de tweede klasse pakte Rasechtvis flink uit tegen Visco,dat nog wennen moet in deze klasse:5-1. ROC bouw-/dakwerk (promovendus) en Vishandel de Jong/Totec blijven winnen al is het maar met minimaal verschil. Met name van de eerste ploeg een prima prestatie. Spannend zal het dit jaar hier zeker worden.

In de derde klasse blijven Coenen/Werckpost en Nortec constructie in het goede spoor. Coenen/Werckpost moest er aardig voor knokken tegen ’t Haventje :3-2. Nortec had geen kind aan Het Urker Zalmhuys :6-2/

Uitslagen 22 augustus

Topslagerij Cretier- De Bles/Geba 2-8

Het Urker Zalmhuys-Nortec Conostuctie 2-6

’t Haventje-Coenen/Werckpost 2-3

Vof Barend Kramer-KMR service/WBN 0-4

Flevo Elektro-Kraaienest 3-1

Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk-Zeebulon 4-0

DBF dakdekkers-Autoservice Emmeloord 0-5

De Flux-v.Veengevelrenovatie 7-0

Vishandel de Jong /Totec-Brouwerswoninginrichting 2-1

Vlak&Strak-Kramer Fish/Caf.gebr.Meun  0-3

Rasechtvis-Visco 5-1

Merema transport-ROC bouw-/dakwerk 0-1