In de derde klasse moest een beslissingswedstrijd uitmaken wie er kampioen ging worden dit jaar.Bij zowel de Bles/Jeba als bij ROC bouw-/dakwerk overeerste de angst om te verliezen.

Met veel mensen achter de bal kwamen er in de reguliere wedstrijd en de verlenging maar weinig uitgespeelde kansen . Wanneer het wel tot een aanval kwam was er vaak mankracht voorin te kort om ook daadwerkelijk gevaarlijk te worden. Als het dan uiteindelijk tot stafschoppen komt toont ROC bouw-/dakwerk zich het minst zenuwachtig. Er wordt drie keer vlekkeloos gescoord terwijl de keeper van ROC, Teun Snijder, twee van de drie strafschoppen stopt en er één tegen de paal wordt geschoten. De laatste twee hoefden toen al niet meer genomen te worden. ROC bouw-/dakwerk dus kampioen en de Bles/Jeba mag het volgend jaar opnieuw proberen.

In de tweede klasse viel het doek voor het Urker Zalmhuis na een gelijkspel tegen Vlak&Strak, waar winst nodig was om nog kans op klasse behoud te bewerkstelligen. AVS ontsprong de dans andermaal door gelijk te spelen tegen Brouwer woninginrichting.

Het seizoen is daarmee ten einde en vangt volgend jaar april weer aan.

Uitslagen 2 november

AVS Klussenbureau-Brouwer woninginr. 1-1

Vlak & Strak -Het Urker Zalmhuis 2-2

De Bles/Jeba-ROC bouw-/dakwerk 0-0 (strafschoppen 0-3)