Zaterdag was het dan zover: misschien wel het belangrijkste treffen van dit jaar voor wat betreft het kampioenschap. Flevo Elektro had zichzelf vorige week in een netelige positie gemanouvreerd door te verliezen en moest dus voor de winst gaan. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd met kansjes over en weer. Door knullig uitverdedigen aan Flevo kant vlak voor rust kreeg Wim de Boer de 1-0 in de schoot geworpen. Hoewel met man en macht geprobeerd werd langszij te komen wist Kraaienest alle aanvallen af te slaan. Als de kraaien geen gekke dingen doen kan het kampioenschap ze bijna niet meer ontgaan.

Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk moet nog een weekje wachten , maar heeft zaterdag aan een punt genoeg. Onderin de tweede klasse is het stuivertje wisselen en blijft het spannend.

In de derde klasse kreeg de Bles/Jeba de punten voor niets, wist ROC bouw-/dakwerk ruim van Coenen/Werckpost te winnen en gaf koploper ’t Haventje bij een 2-0 voorsprong bijna de punten nog , nadat Ludo Romkes ,voor Nortec , uit een schitterende vrije trap de 2-1 maakte. Daar bleef het bij, zodat ook ’t Haventje geen punten verloor.

Uitslagen 21 september

Vishandel de Jong/Torec-Brouwerwoninginr. 3-1

Zwaanstraat--/ten Napelheiwerk-AVS Klussenbureau 4-0

Kramer Fish/Caf.gebr.Meun-Vlak&Strak 2-2

Merema transport-Het Urker Zalmhuis 1-1

De Bles/Jeba-Topslagerij Cretier 3-0

ROC bouw-/dakwerk-Coenen/Werckpost 3-0

’t Haventje-Nortec constructie. 2-1

Vof Barend Kramer-KMR service/WBN 0-6

Kraaienest-Flevo Elektro 1-0

Visco-v.Veengevelrenovatie 3-6

Autoservice Emmeloord-DBF dakdekkers 4-0

De Flux-Zeebulon 5-1