Het loopt het hele seizoen eigenlijk al van een leien dakje voor Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk. Bijna alle wedstrijden werden met groot gemak gewonnen. Nu lijkt het erop, hoewel de voorsprong enorm is, dat het naarmate het kampioenschap naderbij komt wat begint de haperen in de goed geoliede machine. Merema transport, de nummer twee tot nu toe profiteerde daar afgelopen zaterdag volop van en wist, na de eerste twee wedstrijden wel te hebben verloren, deze keer wel met de volle winst naar huis te gaan. De voorsprong slonk daardoor naar 10 punten wat met nog zes wedstrijden te gaan zeker voldoende moet zijn, maar toch…

In de derde klasse moest Nortec constructie even pas op de plaats maken na het 2-1 verlies tegen ROC bouw-/dakwerk. Die bleven daardoor nog wel in de race, samen met ’t Haventje en de Bles/Jeba, die beiden makkelijk wonnen van respectiefelijk Coenen/Werckpost en KMR service/WBN.

In de eerste klasse blijven de koplopers aan elkaar gewaagd en blijven winnen. Op 21 september staat de onderlinge ontmoeting tussen de kraaien en Flevo Elektro gepland, misschien komt er dan meer duidelijkheid.

Uitslagen 07 september

ROC bouw-/dakwerk-Nortec constructie. 2-1

’t Haventje-Coenen/Werckpost 3-1

Vof Barend Kramer-Topslagerij Cretier 0-1

De Bles/Jeba-KMR service /WBN 7-1

DBF dakdekkers-v.Veengevelrenovatie 5-2

Visco-Flevo Elektro 0-4

Autoservice Emmeloord-Zeebulon 1-1

Kraaienest-De Flux 3-1

Brouwerwoninginr.-Vlak&Strak 1-3

Vishandel de Jong/Totec-AVS Klussenbureau 0-1

Kramer Fish/Caf.gebr.Meun-Het Urker Zalmhuis 0-0

Zwaanstraat-/ten Napel heiwerk-Merema transport 0-2