Wanneer je met het warme weer al na een paar minuten op achterstand komt en er dan binnen een minuut of tien nog twee invallen zakt de moed je wel in de schoenen. Als de tegenstander er dan ook nog de hele wedstrijd vol voor gaat kan het wel eens helemaal fout gaan. Het overkwam van Veen gevelrenovatie afgelopen zaterdag tegen Flevo Elektro. Maar 13-0 mag je best wel een monsterscore noemen! Ondanks dat leverde dit nog steeds niet zoveel op voor Flevo Elektro,want doelsaldo telt niet en de kraaien wisten ,hoewel met weer veel moeite nipt ,met 2-1 ,te winnen van Autoservice Emmeloord en blijven op gelijke hoogte.

In de tweede klasse verspeelde de koploper,Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk weer eens een paar punten , ditmaal aan de promovendus van vorig seizoen Vishandel de Jong/Totec. Een 1-1 gelijkspel voelde als een overwinning voor de Jong/Totec.

In de derde klasse haakt Coenen/Werckpost voorlopig af in de titelrace na een 4-2 nederlaag tegen de Bles/Jeba. De overige titelkandidaten kwamen wel tot winst.

Voor wat betreft de spelregels toch nog even duidelijkheid: dit seizoen spelen we uit met de oude spelregels. Om dat half in het seizoen aan te passen leek niet al te handig. In het nieuwe seizoen zullen de nieuwe regels pas van toepassing zijn.

Uitslagen 31 augustus

AVS Klussenbureau-Brouwerwoninginr. 2-2

Het Urker Zalmhuis-Vlak&Strak 0-0

Merematransport-Kramer Fish/Caf.gebr.Meun 2-2

Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk-Vishandel de Jong/Totec 1-1

Coenen/Werckpost-De Bles/Jeba 2-4

KMR service/WBN-ROC bouw-/dakwerk 0-4

’t Haventje-Topslagerij Cretier 4-0

Nortec constructie-VOF Barend Kramer 4-1

Flevo Elektro-v.Veengevelrenovatie 13-0

Zeebulon-DBF dakdekkers 4-1

De Flux-Visco 6-0

Kraaienest-Autoservice Emmeloord 2-1