Het is natuurlijk altijd maar afwachten hoe ploegen terugkomen van na een week of zes vakantie, maar dit keer leverde dat geen grote verassingen op. De ploegen in de bovenste regionen kwamen allen tot winst en dat betekent dat de spanning er met name in de eerste en derde klasse wel in blijft.

Dat betekent niet dat het allemaal zomaar even appeltje eitje is, want er moest door wel voor gestreden worden. Zo hadden de kraaien het nog knap lastig tegen de nummer laatst Visco, maar werd wel verdiend gewonnen met 4-3.

In de derde klasse moest bij Nortec alles uit de kast om Topslagerij met 1-0 te verslaan. Koploper ’t Haventje wist na een enerverend duel ROC bouw-/dakwerk met 3-2 te verslaan, maar kreeg de overwinning zeker niet cadeau . Omdat ook de Bles/Jeba en Coenen/Werckpost wonnen blijven er hier nog steeds vijf ploegen in de race om het kampioenschap.

De nieuwe velden beginnen vorm te krijgen maar zullen nog wel de tijd nodig hebben om voor het volgend jaar in goede conditie te zijn. De rest van de competitie wordt dan ook op dezelfde velden gespeeld als afgelopen zaterdag.

 

Uitslagen 24 augustus

Flevo Elektro-DBF dakdekkers 6-1

v.Veengevelrenovatie-Zeebulon 1-2

De Flux-Autoservice Emmeloord 3-4

Visco-Kraaienest 3-4

Brouwerwoninginr.Het Urker Zalmhuis 4-0

Vlak&Strak-AVS Klussenbureau 1-1

Kramer Fish/Caf.gebr.Meun-Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk 0-3 

Vishandel de Jong/Totec-Merema transport 0-3

Topslagerij Cretier-Nortec Constructie 0-1

Vof Barend Kramer-De Bles/Jeba 1-3

KMR service/WBN-Coenen/Werckpost 1-3 

Roc Bouw-/dakwerk-’t Haventje 2-3