Iedere week weer een andere ploeg die de koppositie inneemt in de derde klasse wordt een wekelijks gebeuren zoals het het nu naar uitziet. Was het vorige week nog De Bles/Jeba nu is het weer ’t Haventje dat eerst genoemde in een spannende ontmoeting met 1-0 versloeg. Maar met vier ploegen binnen twee punten kan het de volgende ronde gewoon weer anders zijn. Het blijft daardoor leuk.

Ook in de eerste klasse kan nog van alles gebeuren. Kraaienest en Flevo Elektro gaan gelijk op in de strijd om het kampioenschap. Flevo wint zijn wedstrijden wat makkelijker dan de kraaien , die ook zaterdag tegen van Veengevelrenovatie alles uit de kast moesten halen om de zege binnen de slepen. Lange tijd was het daar 4-3 en van Veen kreeg meerdere kansen om de stand gelijk te trekken, maar de verlossende 5-3 kwam toch vlak voor tijd.

In de tweede klasse lukte het ook Brouwerwininginrichting niet om Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk een halt toe te roepen, waardoor deze nu weer elf punten los staan.

De competitie ligt stil en vangt weer aan 24 augustus. We gebruiken dan de velden 4,5 ,9 en veld D om de competitie uit te voetballen.

Uitslagen 6 juli

KMR service/WBN-Nortec constructie 0-5

Coenen/Werckpost-Vof Barend Kramer 2-1

ROC bouw-/dakwerk-Topslagerij Cretier 3-0

’t Haventje-De Bles/Jeba 1-0

De Flux-DBF dakdekkers 0-0

Zeebulon-Flevo Elektro 1-3

Kraaienest-v.Veengevelrenovatie 5-3

Autoservice Emmeloord-Visco 4-0

Kramer Fish/caf.gebr.Meun-Vishandel de Jong/Totec 0-2

Het Urkerzalmhuis-AVS Klussenbureau 0-0

Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk-Brouwerwoninginr. 3-2

Merema transport-Vlak&Strak 0-1