In de derde klasse heeft De Bles/Jeba de leiding genomen door in een rechtstreeks duel ROC bouw-/dakwerk in een uiterst spannende confrontatie met 1-0 te verslaan. ’t Haventje en Nortec constructie blijven echter in het kielzog. ’t Haventje zette Vof Barend Kramer met 6-0 opzij en Nortec was , in een wedstrijd die alle kanten op kon, Coenen/Werckpost met 2-1 de baas. Aanstaande zaterdag staan de nummers één en twee tegenover elkaar.

In de eerste klasse werd er in de strijs om de laatste plaats niet gescoord, zowel Zeebulon als Visco wisten niet met de ontelbare kansen goed om te gaan. De koplopers wisten te winnen. Flevo Elektro won eenvoudig van de Flux en dat Kraaienest nog op het nippertje won van DBF dakdekkers dankzij een laat doelpunt van veteraan Steven Visser mag een wonder heten. Autoservice Emmeloord heeft het een paar weken zonder Gerke Schaap moeten doen maar zit echt weer op de goede weg. De 5-0 overwinning op v.Veengevelrenovatie had nog veel hoger uit kunnen vallen.

In de tweede klasse wist AVS Klussenbureau wederom te winnen, ditmaal moest Merema transport eraan geloven. Dat Zwaanstraat-/ten Npelheiwerk hier kampioen wordt was natuurlijk allang bekend, maar de overige ploegen doen eigenlijk op dit moment weinig voor elkaar onder.

Uitslagen 29 juni

Brouwerwoninginr.-Kramer Fish/Caf.gebr.Meun 0-3

Vlak en Strak-Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk 0-3

AVS Klussenbureau-Merema transport 1-0

Het Urker Zalmhuis-Vishandel de Jong/Totec 4-2

Nortec constructie-Coenen/Werckpost 2-1

De Bles/Jeba-ROC bouw-/dakwerk 1-0 

Vof Barend Kramer-‘t Haventje 0-6

Topslagerij Cretier-KMR service/WBN 0-3

Flevo Elektro-de Flux 5-1

Zeebulon-Visco 0-0