Magertjes was het wat AVS klussenbureau tot nu toe presteerde, maar zaterdag was er dan toch de ommekeer. Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk heeft ze misschien onderschat, maar dat doet niets af aan de 4-1 nederlaag waar ze op getrakteerd werden , en dat mag wel degelijk een topprestatie genoemd mag worden van de jongens van AVS en schept misschien ook perspectief voor de komende wedstrijden.

In de eerste klasse stond de topper tussen de nummers één en twee op het programma. Flevo Elektro, vorige week van de mat geveegd door ASE was daarin deze keer de veel betere ploeg en met een 2-0 overwinning , die eigenlijk nog veel hoger had moeten zijn werd Kraaienest ,dat bijna geen enkele kans wist te creëren, verslagen en is de stand bovenaan weer in evenwicht. Wisselvalligheid is hier het motto en dat belooft nog genoeg sensatie.

In de derde klasse wordt het helemaal een spannende aangelegenheid, want daar staan vijf ploegen nu zo dicht bij elkaar dat er eigenlijk van alles kan gebeuren. De koplopers ROC bouw-/dakwerk en ’t Haventje moesten beiden hun meerdere herkennen in Coenen/Werckpost en Nortec constructie, die daarmee weer op schootsafstand kwamen in de rangschikking. De Bles/Jeba profiteerde ook volop door Topslagerij Cretier te verslaan . In verband met de te verwachten hoge temperaturen zaterdag een ochtendprogramma.              

Uitslagen 22 juni

Kraaienest-Flevo Elektro 0-2

Visco-v.Veengevelrenovatie 0-5

Autoservice Emmeloord-DBF dakdekkers 3-2

De Flux-Zeebulon 3-1

Vishandel de Jong /Totec-Brouwerwoninginr. 2-1

Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk-AVS klussenbureau 1-4

Kramer Fish/caf.gebr.Meun-Vlak&Strak 4-2

Merema transport-Het Urker zalmhuis 4-1

de Bles/Jeba-Topslagerij Cretier 6-1

ROC bouw-/dakwerk-Coenen/Werckpost 1-2

’t Haventje-Nortec constructie 1-3

Vof Barend Kramer-KMR serviceWBN 0-6