Een ochtendprogramma brengt altijd verrassingen met zich mee. Zo ook deze keer weer. Er zijn ploegen die meestal een aantal spelers noodgedwongen moeten missen en er zijn er bij die op meer dan volle sterkte aan kunnen treden. Bovendien dan nog voor het Hobby ongewone weersomstandigheden met enorm veel wind en flinke buien tussendoor en dan kan het alle kanten op.

De Flux speelt het hele seizoen al wisselvallig maar zaterdag tegen de kraaien stonden ze er weer en door met 4-1 te winnen verloor Kraaienest de koppositie in de eerste klasse. Flevo Elektro had geen kind aan Visco en is nu de nieuwe nummer één.

Coenen/Werckpost kan eigenlijk het hele seizoen zijn draai niet vinden in de voor hun nieuwe derde klasse. Zaterdag merkte men daar echter niets van want tegen koploper ’t Haventje hadden ze de betere controle en daardoor het beste van het spel. Dit mondde uit in een 4-2 overwinning en daardoor worden de verschillen ook weer een stuk kleiner. In deze klasse is het nog lang niet gespeeld.

Uitslagen 8 juni

Brouwerwoninginr-Vlak&Strak 1-2

Vishandel de Jong/Totec-AVS Klussenbureau 1-1

Kramer Fish/Caf.gebr.Meun-Het Urker Zalmhuis 3-0

Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk-Merema transport 1-0

Roc bouw-/dakwerk-Nortec constructie 2-1

‘t Haventje-Coenen/Werckpost 2-4

Vof Barend Kramer-Topslagerij Cretier 0-1

De Bles/Jeba-KMR service/WBN 6-2

DBF dakdekkers-v.Veengevelrenovatie 0-2

Visco-Flevo Elektro 0-5

Autoservice Emmeloord-Zeebulon 2-2

Kraaienest-De Flux 1-4