Het begint er op te lijken dat Flevo Elektro de drive van een paar jaar geleden terug gevonden heeft. De kampioen van vorig jaar , Zeebulon , dat nog maar zelden het niveau van vorig seizoen haalt, werd werkelijk van de mat gespeeld en met een klinkende 7-0 overwinning blijft men in het kielzog van koploper Kraaienest. Deze hadden een lastige middag tegen van Veengevelrenovatie en moesten het eerste puntenverlies incasseren, want verder dan een 1-1 gelijkspel wisten ze niet te komen. Visco wist de eerste punten te pakken door een wisselvallig Autoservice Emmeloord te verslaan met liefst 4-1 en is daarmee van de hatelijk nul af.

In de tweede klasse is Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk heer en meester. Zij winnen alle wedstrijden tot nu toe en staan een straatlengte voor op de concurrentie. Hier zal de spanning onderin groter zijn voor wat betreft degradatie. De rest van de ploegen is best wel aan elkaar gewaagd, hoewel het Vlak & Strak en AVS Klussenbureau wel aan afmakers ontbreekt, en scoren moet je wel.

In de derde klasse maken ROC bouw-/dakwerk en ’t Haventje zich op voor de match van zaterdag. Beiden wisten zaterdag te winnen, hoewel dat niet van een leien dakje ging. De jongens van ROC wisten op de valreep te scoren tegen Cretier, en de ontlading was dan ook groot. ’t Haventje had het lastig met de Bles/Jeba maar wist toch met 3-1 te winnen en bleef koploper.

Uitslagen 18 mei

Kramer Fish/Caf.gebr.Meun-Vishandel de Jong/Totec 1-2

Urker Zalmhuis-AVS Klussenbureau 4-0

Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk-Brouwerwoninginr. 4-2

Merema transport-Vlak&Strak 1-0

KMR servivice/WBN-Nortec constructie 0-3

Coenen/Werckpost-Vof Barend Kramer 5-0

ROC bouw-/dakwerk-Topslagerij Cretier 1-0

’t Haventje-de Bles/Jeba 3-1

De Flux-DBF dakdekkers 2-2

Zeebulon-Flevo Elektro 0-7

Kraaienest-v.Veengevelrenovatie 1-1

Autoservice Emmeloord-Visco 1-4