Hoewel Flevo Elektro en Kraaienest voetballend aan elkaar gewaagd waren, was het toch Kraaienest dat de beste kansen kreeg. Voor de rust lukte het tot tweemaal toe niet om te scoren, maar na de rust werd dan toch beter met de kansen omgesprongen en de 1-0 bewerkstelligd. Daarmee nemen de kraaien resoluut de leiding in de eerste klasse en wordt het voor de overige ploegen oppassen geblazen om ze niet te ver uit te laten lopen.De krachtsverschillen zijn niet groot maar ook met gelijke spelen verlies je punten.

In de tweede klasse geldt eigenlijk hetzelfde voor Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk , dat zelf AVS Klussenbureau met maar liefst 8-0 aan de kant zette. Ook zij zijn nog ongeslagen en een gaatje is al geslagen. Ook hier , maar dat is al jaren zo zijn de meeste ploegen mannetjes gelijk en als er dan net als vorig jaar een ploeg bovenuit steekt is de spanning er gauw uit.

In de derde klasse liggen de zaken minder ver uit elkaar en ziet zelfs Vof Barend Kramer kans om punten mee te pakken. Daar zal het ongetwijfeld spannend blijven tot het einde, want de meeste ploegen zijn aan elkaar gewaagd.

Uitslagen 4 mei

De Bles/Jeba-Topslagerij Cretier 2-1

Roc bouw-/dakwerk-Coenen/Werckpost 2-4

’t Haventje-Nortec constructie 3-2

Vof Barend Kramer-KMR service/WBN 2-2

Kraaienest-Flevo Elektro 1-0

Visco-v.Veengevelrenovatie 0-1

Autoservice Emmeloord-DBF dakdekkers 3-1

De Flux-Zeebulon 0-0

Vishandel de Jong/Totec-Brouwerwoninginr. 1-1

Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk-AVS Klussenbureau 8-0

Kramer Fish/Caf.gebr.Meun-Vlak&Strak 1-0

Merema transport-Urker Zalmhuis 3-3