Op slechts twee wedstrijden na werden er in de wedstrijden van afgelopen zaterdag 5 doelpunten of meer gescoord, waarbij er zelfs twee waren waarin het net tien keer gevonden werd. Zal wel aan het prachtige weer gelegen hebben dat alle ploegen er zin in hadden.

Flevo Elektro weet ook weer wat winnen is. In een gelijk opgaande wedstrijd tegen Autoservice Emmeloord kreeg ,bij een 2-2 stand, laatstgenoemde ploeg een penalty toegewezen, deze werd echter jammerlijk gemist en uit de daarop volgende aanval wist Flevo wel te scoren en zo de eerste zege binnen te halen. De kraaien hadden het lastig tegen DBF dakdekkers. Hoewel de dakdekkers met 2-1 achter stonden werden ze steeds sterker, maar “aankoop” Wim de Boer besliste met twee doelpunten toch de wedstrijd in het voordeel van Kraaienest. Zeebulon blijft de kraaien op de voet volgen en wist wederom met 5-0 te winnen, ditmaal van Visco. De Flux had in de eerste helft ruim voor moeten staan tegen Merema transport ,maar het was slechts 2-1. In de tweede helft leek het wel of de Flux tegen zichzelf voetbalde, er was van het eerdere goede spel niets meer over. Merema kwam gelijk en heeft wel degelijk mogelijkheden gehad op voorsprong te komen, maar wist de fouten in de verdeging niet af te straffen. Jan “patat” scoorde daarentegen wel met een van richting veranderd schot, en uiteindelijk mocht Maarten Meun in vrije positie de eindstand op 4-2 brengen.

In de tweede klasse gaf v.Veengevelrenovatie voetballes aan AVS Klussenbureau door met een monsterscore van 8-2 te winnen en staat fier bovenaan. Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk gaf het Urker zalmhuis met 6-1 op de broek, waarbij debutant Teun Hakvoort een hoofdrol vertolkte. Ook  Brouwerwoninginrichting blijft in het kielzog door Kramer Fish/Gebr. Meun met 3-1 te verslaan.

In de derde klasse zijn Vishandel Snoek, dat KMR service met liefst 7-3 verschalkte en Barracuda , dat Topslagerij Cretier met 2-0 versloeg beiden nog ongeslagen en nemen afstand van de rest.

Uitslagen 5 mei

Merema transport-de Flux 2-4

Visco-Zeebulon 0-5

Flevo Elektro-Autoservice Emmeloord 3-2

DBF dakdekkers-Kraaienest 1-4

Brouwerwoninginr.-Kramer Fish/Gebr.Meun 3-1

Urker Zalmhuis-Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk 1-6

AVS Klussenbureau-v.Veengevelrenovatie 2-8

Vlak&Strak-Coenen/Werckpost 2-3

Nortec constructie-Vishandel de Jong/Totec 3-3

Vishandel Snoek-KMR service 7-3

Topslagerij Cretier-Barracuda 0-2

Vof Barend Kramer-‘t Haventje 2-6