Merema transport gedegradeert.

Tot het laatste moment werd er voor geknokt, maar uiteindelijk viel het doek toch voor Merema transport. Na één seizoen in de bovenste regionen moet weer een stapje terug gedaan worden. Concurrent Visco wist met 2-1 te winnen van DBF dakdekkers en zelf verloor Merema met dezelfde cijfers van Flevo Elektro. De strijd om de tweede plaats viel in het onderlinge duel tussen Kraaienest en Autoservice Emmeloord in het voordeel uit van laatst genoemde door een 2-1 overwinning.

In de tweede klasse was er bij de kampioen zeker de druk vanaf, wat Kramer Fish/Caf.gebr.Meun de gelegenheid gaf om ze op hun tweede nederlaag dit seizoen te trakteren.

In de derde klasse won Vishandel de Jong/Totec het duel waar iedereen van dacht dat het de beslissing moest opleveren in deze klasse tegen Vishandel Snoek met 3-2. Maar hier stond dus na vorige week al niets meer op het spel.

Wie zich sportiefste ploeg mag noemen blijft altijd een verrassing . Aan het eind van het seizoen is het aan de scheidsrechters dit te bepalen. Ditmaal viel de eer te beurt aan VOF Barend Kramer. Ook met minimale resultaten altijd aanwezig en spelend voor een zo goed mogelijk resultaat.

Uitslagen 13 oktober:

Vishandel de Jong/Toec/Vishandel Snoek. 3-2

Barracuda-KMR service 1-3

’t Haventje-Topslagerij Cretier 7-2

Nortec constructie-Vof Barend Kramer 4-3

Merema transport-Flevo Elektro 1-2

Visco-DBF dakdekkers 2-1

De Flux-Zeebulon 2-0

Kraaienest-Autoservice Emmeloord 1-2

AVS Klussenbureau-Brouwerwoninginr. 1-3

Vlak & Strak-Urker zalmhuis 4-4

v.Veengevelrenovatie-Kramer Fish/Caf.gebr.Meun 1-2

Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk-Coenen/Werckpost 5-2