In een uitermate aantrekkelijke wedstrijd, waarin Autoservice Emmeloord vocht voor wat het waard was om Zeebulon nog van de titel af te houden, werd het 1-1. Autoservice Emmeloord kwam vrij snel op voorsprong, maar wist niet echt door te drukken. Een minuut of vijf voor rust kwam de gelijkmaker en dat was op dat moment , gezien het spel wel terecht. In de tweede helft drong ASE steeds meer en meer aan, maar tot echt heel grote kansen kwam het niet, behalve een prachtig schot in de kruising, wat door Jan Martin Romkes op sublieme wijze werd gekeerd. Over het hele seizoen gezien, qua spel en beleving , mag Zeebulon zich de terechte kampioen noemen van 2018. En ze zijn zeker ook geen eendagsvlieg. Het team is door de jaren heen gegroeid naar waar ze nu staan en dat kan zeker nog wel een paar jaar mee.

Onderin wist Merema transport de naaste concurrent in de strijd tegen degradatie te verslaan en kwam daardoor op gelijke hoogte. Daar blijft het spannend!

Dat zelfde geldt voor de tweede klasse ,waar Coenen/Werckpost weer een puntje dichterbij Urker Zalmhuis sloop. Ook daar blijft de spanning er dus in tot misschien wel de laatste wedstrijd.

In de derde klasse deed Vishandel Snoek wel erg slechte zaken door te verliezen van ’t Haventje, waardoor Vishandel de Jong/Totec, dat maar ternauwernood wist te winnen van de rode lantaarndrager (Vof Barend Kramer) nu wel comfortabel aan kop gaat . Bij winst volgende week is daar het kampioenschap ook een feit.

 

De Flux-DBF dakdekkers. 4-2

Visco-Merema transport 0-1

Kraaienest-Flevo Elektro 1-1

Autoservice Emmeloord-Zeebulon 1-1

Kramer Fish/Caf.gebr.Meun-Coenen/Werckpost 0-0

Vlak&Strak-AVS klussenbureau 3-0

Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk-Brouwer woninginr. 3-1

V.Veengevelrenovatie-Urker Zalmhuis 6-3

Barracuda-Nortec constructie 0-5

Vishandel de Jong/Totec-Vof Barend Kramer 2-1

KMR service-Topslagerij Cretier 2-1

’t Haventje-Vishandel Snoek 2-