Van Veengevelrenovatie kampioen.

Met een klinkende overwinning van 6-0 heeft van Veengevelrenovatie afgelopen zaterdag het kampioenschap behaald. Wat er het hele seizoen al aan zat te komen werd drie wedstrijden voor het eind van de competitie een feit. Ze staken er dit jaar met kop en schouders bovenuit. Spannend zou het in de tweede klasse alleen onderin worden , zo blijkt ook nu weer. Coenen/Werckpost greep de laatste strohalm door Vlak&Strak te verslaan met 2-1 en sloop zo weer dichterbij Urker Zalmhuis, dat zelf overigens ook verdienstelijk gelijk speelde tegen Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk met 1-1.

In de eerste klasse wisten de nummers één en twee beide ruim te winnen. Zeebulon versloeg Visco met 4-0 , en Autoservice Emmeloord overklaste Flevo Elektro met 4-1. Kraaienest verloor van DBF dakdekkers en is daarmee uitgeschakeld voor het kampioenschap. Aanstaande zaterdag de topper Zeebulon-Autoservice Emmeloord om 14.00 uur. Bij winst of gelijkspel is Zeebulon kampioen, bij verlies is er nog hoop voor de tegenstander. Dit kan dus een echt een mooie pot worden.

In de derde klasse wist koploper Vishandel Snoek niet te winnen van “angstgegner” KMR service. Het bleef daar bij een 1-1 gelijkspel , hoewel er op het eind legio kansen waren voor de winst. De nummer twee op de ranglijst Vishandel de Jong/Totec profiteerde door, hoewel met moeite , met 2-1 te winnen van Nortec constructie en nam daardoor de koppositie over. Hier blijft het dus ongemeen spannend de komende weken.

Uitslagen 22 september:

Nortec constructie-Vishandel de jong/Totec. 1-2

Vishandel Snoek-KMR service 1-1

Vof Barend Kramer-‘t Haventje 0-6

Topslagerij Cretier-Barracuda 0-1

Merema transport-de Flux 2-4

Visco-Zeebulon 0-4

Flevo Elektro-Autoservice Emmeloord 1-4

DBF dakdekkers-Kraaienest 3-2

Brouwerwoninginr.Kramer Fish/caf.gebr.Meun 0-2

Urker zalmhuis-Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk 1-1

AVS Klussenbureau-v.Veengevelrenovatie 0-6

Vlak&Strak-Coenen schilders/Werckpost 1-2