Na een stop van 7 weken werd er zaterdag weer volop strijd geleverd op het Hobby.

In de tweede klasse stonden de nummers één en twee tegenover elkaar, waarbij aangetekend moet worden dat van Veengevelrenovatie wel een ruime voorsprong van zeven punten heeft opgebouwd. Zaak dus , voor Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk om daar verandering in te brengen. En dat gebeurde ook : de nummer twee ging er vol aan voor de winst. Maar van Veengevelrenovatie is niet zomaar de eerste de beste, maar ze hadden het behoorlijk lastig tegen de dadendrang van de concurrent. Toch wisten ze de gehele wedstrijd stand te houden en de nul achterin te houden. De brilstand veranderd dus niks in de ranglijst.

In de eerste klasse wonnen de bovenste ploegen allemaal met ruime cijfers, alleen Kraaienest houdt erg veel moeite om te scoren. Paal , lat en een goeie keeper zorgden er voor dat het slechts 1-0 werd tegen een degelijk spelend de Flux. Zeebulon blijft dus fier bovenaan.

In de derde klasse blijft het spannend. De koplopers wisten beide te winnen. Vishandel Snoek met ruime cijfers van Barracuda en Vishandel de Jong/Totec op het nippertje van ’t Haventje met 1-0. Deze twee blijven in elkaars kielzog. Opvallend was de overwinning van Vof Barend Kramer, de rode lantaarndrager tegen Topslagerij Cretier. Een 2-0 winst is weer even een opsteker.

Uitslagen 1 september:

Zeebulon-Merema transport 6-1

KMR service-Nortec constructie 1-2

’t Haventje-Vishandel de Jong/Totec 0-1

Vof Barend Kramer-Topslagerij Cretier 2-0

Vishandel Snoek-Barracuda 5-2

DBF dakdekkers-Flevo Elektro 3-7

Brouwer woninginr.-Urker Zalmhuis 2-1

Autoservice Emmeloord-Visco 3-0

Kraaienest-de Flux 1-0

Coenen/Werckpost-AVS Klussenbureau 1-5

Kramer Fish/Caf.gebr.Meun-Vlak&Strak 1-3

Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk-V.Veen gevelrenovatie 0-0