Winnen was het enige wat Kraaienest voor ogen stond in de wedstrijd tegen de koploper. Andere opties waren er niet om toch nog enigszins de spanning terug te brengen in de competitie. Daar ging men dan ook van meet af aan voor met passie en inzet. Van begin af aan werd de normaal gesproken verzorgde opbouw van Zeebulon verstoord en druk naar voren gezet. Dit leidde meerdere keren tot gevaarlijke situaties voor het doel, waaruit na een kwartier Danny Mazereeuw wist te profiteren. Achterover leunen is dan niet het motto van de kraaien maar volop doorgaan en daardoor ontstonden vele mogelijkheden. Paal , lat en keeper Jan Marten Romkes stonden echter succes in de weg. Maar met een schitterende vrije trap van zeker 25 meter wist Gerrit Visser, samen met Dennis Romkes en Geert Hemelrijk de motoren op het middenveld, de 2-0 te scoren. Daar tegenover zette Zeebulon de gehele wedstrijd geen enkele kans.

Hierdoor kwamen zowel de kraaien en Autoservice Emmeloord weer op respectiefelijk vijf en vier punten van de koploper en is het pleit dus nog niet beslecht.

In de derde klasse moest Barracuda afhaken door met 3-1 te verliezen van Vishandel de Jong/Totec. Omdat Vishandel Snoek de hekkensluiter met 5-2 wist te verschalken wordt het zaterdag in de kraker tussen de beide vishandels ploegen beslist wie zich zomerkampioen mag noemen.

In de tweede klasse wist Brouwer woninginrichting niet voldoende mankracht op de been te brengen , dit tot teleurstelling ook van de tegenstander, een reglmentaire 3-0 dehalve.

Van Veengevelrenovatie blijft hier simpel winnen, wat een eentonig verhaal wordt. Hoewel Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk keurig blijft meedoen blijft het gat groot. De spanning blijft er onderin.

Uitslagen 7 juli

Merema transport-DBF dakdekkers 2-5

Flevo Elektro-Visco 2-1

De Flux-Autoservice Emmeloord 0-4

Zeebulon-Kraaienest 0-2

Brouwer woninginr.-Vlak&Strak 0-3 regl

Urker Zalmhuis-AVS klussenbureau 2-5

Kramer Fish/Caf.Gebr.Meun-Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk 1-4

Coenenschilders/Werckpost-v.Veengevelrenovatie 0-2

Topslagerij Cretier-Nortec constructie 2-1

Vof Barend Kramer-Vishandel Snoek 2-5

Barracuda-Vishandel de Jong/Totec 1-3

KMR service-‘t Haventje 1-3