Door zelf de kraker tegen de nummer twee op de ranglijst, Autoservice Emmeloord , te winnen en de overige concurrenten tegen elkaar gelijk te zien spelen, nam Zeebulon zaterdag ruim afstand van de rest met een voorsprong van zeven punten. In een op het oog gelijk opgaande wedstrijd, waarin Zeebulon het iets verzorgde spel had was het Derk Jongman die uit een knappe voorzet van Evert Baarssen de score opende . Niet lang erna werd Wiepke Kaptein vrijgespeeld en kon de 2-0 aantekenen. Het leek een gelopen koers, maar Autoservice Emmeloord wist zich terug te vechten, maar meer dan de 2-1 leverde dat niet op. Kraaienest en Flevo Elektro vochten een verbeten duel uit met uiteindelijk een gelijkspel als gevolg. En de nummer vier de Flux moest zijn meerdere herkennen in DBF dakdekkers, dat vaker voor verrassingen zorgt. In de strijd om de onderste plaats wist Visco met 3-0 te winnen van Merema transport dat nu onderaan staat.

In de tweede klasse blijft van Veengevelrenovatie winnen, dit keer met 5-1 van Urker Zalmhuis en gaat zo goed als zeker voor promotie. Onderaan blijft de spanning erin , want elke ploeg verspeeld wel punten, hoewel Coenen/Werckpost niet verder achterop moet raken.

In de derde klasse verloor koploper Vishandel Snoek opnieuw, dit keer verdiend van ’t Haventje met 3-2, maar concurrent Barracuda liet ook de punten liggen tegen Nortec constructie, dat met 3-1 won.

Vishandel de Jong/Totec mengde zich daardoor in de strijd om het kampioenschap door wel met 3-0 te winnen van de hekkesluiter, Vof Barend Kramer, en zo op te klimmen naar de tweede plaats met slechts één punt achterstand.

Uitslagen 30 juni

 1. Barracuda-Nortec constructie 1-3
 2. Vishandel de Jong/Totec-Vof Barend Kramer 3-0
 3. KMR service-Topslagerij Cretier 1-1
 4. ’t Haventje-Vishandel Snoek 3-2
 5. De Flux-DBF dakdekkers 0-2
 6. Visco-Merema transport 3-0
 7. Kraaienest-Flevo Elektro 1-1
 8. Autoservice Emmeloord-Zeebulon 1-2
 9. Kramer Fish/Caf.gebr Meun-Coenen/Werckpost 3-2
 10. Vlak&Strak-AVS Klussenbureau 2-3
 11. Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk-Brouwerwoninginr. 2-1
 12. v.Veengevelrenovatie-Urker Zalmhuis 5-1