KMR service vloert koploper.

Twee keer een gelijkspel tot nu toe waren de minste resultaten van Vishandel Snoek tot nu toe, maar daar kwam zaterdag verandering in. KMR service is een tegenstander waar je altijd rekening mee moet houden. Het is niet alle weken raak, maar de jongens van Gerrit hebben zo hun uitschieters. Dat bleek ook afgelopen zaterdag toen Vishandel Snoek in bedwang werd gehouden. Door zelf wel te scoren werd de koploper op de eerste nederlaag getrakteerd. Dat de nummer twee, Barracuda niet optimaal wist te profiteren is een gelukkige bijkomstigheid. Topslagerij Cretier vocht voor wat het waard was en dat betekende een gelijkspel  1-1, waardoor Barracuda wel weer op schootsafstand komt.

In de eerste klasse had Zeebulon het lastig tegen Visco, dat de laatste weken puntjes sprokkelt. Het duurde tot diep in de tweede helft voordat Zeebulon de overwinning op kon eisen: 2-1. Zeebulon blijft op koers voor de titel, hoewel de achtervolgers, Kraaienest (met pijn en moeite 2-1 tegen de DBF dakdekkers) en Autoservice Emmeloord( ruim met 4-2 tegen Flevo Elektro) blijven volgen. Een misstap betekend zomaar dat het weer in elkaar kruipt.

In de tweede klasse moest een wedstrijd een paar minuten voor tijd wegens on geoorloofd commentaar op de leiding gestaakt worden. Dit hoort niet thuis op de velden!!!

Het is de bedoeling dat Hessel Romkes de teamfoto’s van de ploegen gaat maken in de komende weken. Laat alle ploegen proberen zoveel als mogelijk met de volledige ploeg er te zijn. Het is voor het jubileumboek dat aan het einde van het seizoen wordt uitgebracht.

Uitslagen 23 juni

Brouwerwoninginr-Kramer Fish/Gebr Meun 1-3

Urker Zalmhuis-Zwaanstraat-tenNapelheiwerk 0-2

AVS Klussenbureau-v.Veengevelrenovatie 0-3

Vlak&Strak-Coenen/Werckpost 3-0

Nortec constructie-Vishandel de Jong/Totec. 1-4

Vishandel Snoek-KMR service 0-1

Vof Barend Kramer-‘t Haventje 1-1

Topslagerij Cretier-Barracuda 1-1

Merema transport-de Flux 0-5

Visco-Zeebulon 1-2

Flevo Elektro-Autoservice Emmeloord. 2-4

DBF dakdekkers-Kraaienest 1-2