De koplopers hadden het moeilijk afgelopen zaterdag . Vishandel Snoek wist met grote moeite met 2-0 te winnen van Topslagerij Cretier, dat maar net een elftal op de been kon brengen. Van Veengevelrenovatie moest de eerste nederlaag dit seizoen incasseren en wel tegen Vlak&Strak. Of het aan de avond daarvoor gelegen heeft, maar in ieder geval was de inzet die we gewend zijn van v.Veen &co er zeker niet en Vlak & Strak profiteerde hiervan volop. Een 1-0 ruststand werd in de tweede helft in een paar minuten vergroot naar 3-0 en toen was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld. De voorsprong van van Veengevelrenovatie is nog groot, maar men zal bij de les moeten blijven.

In de eerste klasse lijkt Flevo Elektro alweer een paar weken op het juiste pad. Dit keer werd de koploper , Zeebulon, het vuur na aan de schenen gelegd. Uiteindelijk een 3-3 gelijkspel, waardoor de verschillen bovenin wat minder worden , omdat Autoservice Emmeloord en Kraaienest beiden wisten te winnen.

In de onderste regionen vecht Visco voor wat het waard is. Tegen de Flux werd een 2-0 achterstand toch nog omgebeogen naar een gelijkspel: 2-2. In de tweede klasse deed Urker zalmhuis wederom goede zaken: 1-0 tegen Kramer Fish/Gebr. Meun geeft weer een beetje lucht, hoewel de laatste vier ploegen op heel kort op elkaar staan .

Uitslagen 16 juni

Kraaienest-Merema transport 2-1

Zeebulon-Flevo Elektro 3-3

Autoservice Emmeloord-DBF Dakdekkers 4-0

De Flux-Visco 2-2

Coenen/Werckpost-Brouwerwoninginr. 0-2

Zwaanstraat-ten Napelheiwerk-AVS Klussenbureau 6-2

Kramer Fish/caf.gebr.Meun-Urkerzalmhuis 0-1

v.Veengevelrenovatie-Vlak&Strak 0-3

Vishandel Snoek-Topslagerij Cretier 2-0

KMR service-Vishandel de Jong/Totec 0-3

’t Haventje-Nortec constructie. 4-4

Vof Barend Kramer-Barracuda 1-4