Vishandel Snoek neemt afstand.

De tweede ronde van de competitie ging zaterdag van start. Daarin speelden meteen de nummer één en twee van de tweede en derde klasse tegen elkaar. Koploper van Veengevelrenovatie had het moeilijk tegen Zwaanstraat-/ten Napel heiwerken. Laatstgenoemde nam zelfs een 2-0 voorsprong bij de rust en het leek er aardig op dat de eerste nederlaag eraan zat te komen. Echter na rust werd er toch nog twee keer gescoord door v.Veen , maar mocht men met een gelijkspel echt wel tevreden zijn.

In de derde klasse trof Vishandel Snoek de jongens van Barracuda en na een snelle 1-0 voorsprong voor Snoek ging het op en neer, waarbij beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Vishandel Snoek wist uiteindelijk aan het langste eind te trekken met 2-1 en nam daardoor een klein beetje afstand in de strijd om het kampioenschap.

In de eerste klasse liet Zeebulon zich ditmaal niet verrassen door Merema transport, zoals de eerste keer wel gebeurde. Met een klinkende 3-1 zege werd de koppositie verstevigd. Dit mede doordat de nummer twee Kraaienest voor de derde keer op rij verloor, deze keer van de Flux, dat met Cornelis Koffeman er natuurlijk een uitstekende sluitpost bij heeft gekregen. Wat er zich in het heetst van de strijd verder afspeelde in deze wedstrijd hoort natuurlijk niet op het voetbalveld thuis en vraagt om passende maatregelen. Hierbij staat het algemeen belang van Hobbyvoetbal op het spel. Het bestuur zal zich hierover buigen na bestudering van de rapporten van zowel aanvoerders als de scheidsrechter.

Uitslagen 02 juni

Brouwerwoninginr.-Urker zalmhuis 0-2

Coenen/Werckpost-AVS Klussenbureau 1-6

Kramer Fish/Caf.Gebr.Meun-Vlak&Strak 2-0

Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk-v.Veengevelren. 2-2

KMR service-Nortec constructie. 1-1

’t Haventje-Vishandel de Jong/Totec 1-2

Vof Barend Kramer-Topslagerij Cretier 2-3

Vishandel Snoek-Barracuda 2-1

DBF dakdekkers-Flevo Elektro 2-0

Zeebulon-Merema transport 3-1

Autoservice Emmeloord-Visco 6-2

Kraaienest-de Flux 2-3