Merema transport sportiefste ploeg.

Ze zaten er al twee keer heel dichtbij, maar nu is het uiteindelijk dan toch gelukt. Zwaanstraatwerk/ten Napel heiwerken kroonde zich op de laatste speeldag als kampioen van de derde klasse. Ondanks een groot overwicht bleef het voor de rust bij een magere 1-0 voorsprong tegen Vof Barend Kramer. Toen echter na de rust de doelpunten snel achter elkaar vielen was de ban gebroken en werd een verdiende 5-0 zege behaald. Over het hele seizoen toch nog de terechte kampioen.

De strijd om de onderste plaatsen was tot de laatste minuten spannend. In de eerste klasse stond het lange tijd bij de beide degradatiekandidaten gelijk en kon het nog alle kanten uit. DBF hield de 1-1 tegen Flevo Elektro vast en van Veengevelrenovatie verloor op het laatst nog van Autoservice Emmeloord, zodat zij het volgend jaar in de tweede klasse weer gaan proberen.

In de tweede klasse moest ’t Haventje winnen of gelijkspelen om nog een kans te maken. AVS klussenbureau deed zijn sportieve plicht en won met 2-0, zodat het verlies van Havenzicht, dat vocht voor wat het waard was tegen Brouwerwoninginrichting, er niet meer toe deed. ’t Haventje speelt volgend jaar derde klasse.

In de derde klasse een opmerkelijk feit bij Topslagerij Cretier tegen Nortec constructie: de 6-2 overwinning van Nortec kwam tot stand door 6 doelpunten van Jacob (bruintje) Woord. Dit zien we niet vaak gebeuren op de voetbalvelden!

Tot sportiefste ploeg werd dit jaar , met meerderheid van stemmen, Merema transport gekroond.

Het seizoen zit erop en we gaan op naar het 50ste jaar hobbyvoetbal volgend jaar!!!!

Uitslagen 28 oktober

Zwaanstraat-/tenNapelheiwerk-Vof Barend Kramer. 5-0

Intersport Boomsma-Vishandel Snoek 2-5

v.Veengevelrenovatie-Autoservice Emmeloord 1-2

Flevo Elektro-DBF dakdekkers 1-1

’t Haventje-AVS Klussenbureau. 0-2

Brouwerwoninginr.-Havenzicht 3-1

Topslagerij Cretier-Nortec Constructie 2-6

Kramer Fish/caf.gebr.Meun-Excellent Bouw 3-0

Coenen/Werckpost-Merema transport 2-4

Vishandel de Jong/Totec-Barracuda 0-3 regl.

Kraaienest-Zeebulon 6-2

Visco-de Flux 1-1

Geschorst voor 2 wedstrijden H.Koster(v.Veengevelrenovatie)

Geschorst voor nog 1 wedstrijd R.Post(Vishandel de Jong/Totec)