Waar de kampioenen al bekend zijn begint nu de strijd tegen degradatie steeds spannender te worden. In de strijd om de titel in de derde klasse geven de beide kemphanen elkaar geen meter ruimte.

Het zal allemaal op de laatste wedstrijd dag beslist worden zoals het er nu naar uitziet.

Havenzicht greep de laatste strohalm en won verdiend van Merema transport, waarbij de druk er na vorige week vanaf is, en nadert de concurrentie . Vier ploegen komen nog in aanmerking voor een stapje terug en het duel van zaterdag tussen ’t Haventje en Havenzicht is dus van groot belang. Maar ook Kramer Fish/ Caf.gebr.Meun en Coenenschilders/Werckpost zitten in de gevarenzone.

DBF dakdekkers won verassend van Autoservice Emmeloord, dat de weg een beetje kwijt is de laatste weken, en nestelde zich weer boven van Veengevelrenovatie, dat ten onder ging tegen Visco. Ook hier telt elk puntje de komende weken.

Zoals gezegd blijft het in de derde klasse een gevecht tot de laatste snik. Zwaanstraatwerk/ten Napel heiwerk won ruim van Intersport Boomsma, dat behoorlijk gehavend moest aantreden. Maar de nummer twee, Vishandel Snoek, won ook ruim van Vishandel de Jong/Totec , waardoor het verschil 1 puntje blijft.

Of het Zwaanstraatwerk/ten Napelheiwerk eindelijk lukt om de sprong voorwaarts te maken moet zaterdag blijken tegen “angstgegner” Vishandel de Jong/Totec.

Havenzicht -Merema transport 3-0

Kraaienest-Flevo Elektro 1-4

Zeebulon-de Flux 0-1

Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk-Intersport Boomsma 8-0

Vishandel Snoek-Vishandel de Jong/Totec 4-1

v.Veengevelrenovatie-Visco 2-5

Kramer Fish/Caf.gebr.Meun-’t Haventje 0-0

Brouwerwoninginr.- Coenen/Werckpost 1-0

Excellent Bouw-AVS Klussenbureau 2-1

Autoservice Emmeloord-DBF dakdekkers 1-2

Topslagerij Cretier-Barracuda 2-2

Nortec constructie-Vof Barend Kramer 2-1