Al voor men zelf aan de bak moest was het al zeker dat Flevo Elektro kampioen was deze middag, omdat de concurrentie punten had laten liggen. Tegen van Veengevelrenovatie werd ,ondanks flinke tegenstand , toch nog makkelijk gewonnen. Flevo Elektro speelt al jaren het betere voetbal op het hobby, maar voorgaande jaren ontbrak het vak aan dat stukje extra body en inzet. Door het toevoegen aan de selectie van Maarten ten Napel en Hendrik Kramer lijkt nu de juiste balans te zijn gevonden. En dit kunnen nog leuke jaren worden voor de nog jonge ploeg.

In de tweede klasse liet runner up AVS klussenbureau punten liggen en dat maakte de weg vrij voor Merema transport om ook deze middag de titel te bemachtigen. Gemakkelijk ging dit absoluut niet want Excellent Bouw kwam in de eerste helft zelf op een 2-0 voorsprong. Merema transport vocht zich terug en wist uiteindelijk met 4-3 te winnen en zal zeker met een jeugdig team een aanwinst worden voor de eerste klasse. Ingetogen werd het allemaal gevierd, in gedachten bij hem die er niet meer bij mocht zijn.

De derde klasse blijft wachten op de beslissing, want de topper daar bleef doelpuntenloos. Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk blijft daardoor een punt voorsprong houden op Vishandel Snoek, dat dus hopen moet op een uitglijder van de koploper.

Uitslagen 7 oktober

Visco-Kraaienest 2-1

Vof Barend Kramer-Vishandel de Jong/Totec 0-3

De Flux-Autoservice Emmeloord 4-1

AVS Klussenbureau-Havenzicht 1-1

Zeebulon-DBF dakdekkers 2-0

’t Haventje-Brouwerwoninginrichting 2-2

Merema transport-Excellent Bouw 4-3

v.Veengevelrenovatie-Flevo Elektro 1-3

Intersport Boomsma-Topslagerij Cretier 3-0

Zwaanstraat-/ten Napelheiwerk-Vishandel Snoek 0-0

Coenen/Werckpost-Kramer Fish/caf.gebr.Meun 1-1

Barracuda-Nortec constructie 6-2