Terwijl in de eerste en de tweede klasse de koplopers steeds verder weglopen en de spanning zich daar toespitst op met name de laatste plaatsen, lijkt het er in de derde klasse op dat de spanning weer terug is. Vishandel Snoek wist met veel inzet de koploper van dit moment: Zwaanstraatwerk/ten Napel Heiwerken met 2-0 te verslaan. Was het in de eerste helft Fokke Jan de Vries die een 1-0 ruststand wist te bewerkstelligen, na de rust verdubbelde Riekelt Snoek( Roest ) de voorsprong naar 2-0 en dit gaven ze ze niet meer uit handen. Zo wordt de achterstand verkleind naar 3 punten en kan er van alles nog gebeuren.

Merema won met het kleinst mogelijke verschil van Excellent Bouw en komt daardoor 11 punten voor op de achtervolgers. Hier zal dus een wonder moeten gebeuren wil dat fout gaan.

Onderin de tweede klasse weet Brouwerwoning inrichting wederom te winnen en krijgt zo aansluiting bij de rest.

In de eerste klasse blijft Flevo Elektro winnen en moest naaste belager Autoservice Emmeloord de winst aan de Flux laten, en daardoor wordt de voorsprong van Flevo dus steeds groter. Onderin wist DBF dakdekkers Zeebulon te verslaan in een aantrekkelijke wedstrijd, die alle kanten uit kon. Dit betekent dat er vier ploegen strijden om degradatie te voorkomen.

Programma 08 juli

De Flux-Autoservice Emmeloord. 2-1

’t Haventje-Brouwer woninginrichting 1-3

Merema transport-Excellent Bouw 1-0

AVS Klussenbureau-Havenzicht 2-1

Zeebulon-DBF dakdekkers 2-3

Vof Barend Kramer-Vishandel de Jong/Totec 2-3

Zwaanstraat/ten Napel heiwerk-Vishandel Snoek 0-2

Coenen schilders/Werckpost-Kramer Fish/Gebr.Meun 0-0

Intersport Boomsma-Topslagerij Cretier 0-0

Barracuda-Nortec Constructie 4-2

v.Veengevelrenovatie-Flevo Elektro 2-5

Visco-Kraaienest 3-1