In de eerste zeven wedstrijden maar één keer tot winst komen en daarna pas de juiste draai vinden. Dat is het verhaal van Vishandel de Jong/Totec. Afgelopen zaterdag werd Intersport Boomsma overtuigend verslagen met 3-0 en dat betekende alweer de vierde overwinning op rij. Het blijft altijd gissen maar je moet natuurlijk wel de juiste invulling geven aan een ploeg met ruim voldoende manschappen. En dat lijkt Koos de Jong en zijn mannen voorlopig gelukt. Het betekent wel dat Zwaanstraat-/ten Napel Heiwerken stiekem aan het uitlopen is op de concurrentie door zelf met 2-0 te winnen van Barracuda.

In de tweede klasse hebt de spanning langzaam weg doordat Merema transport in een gelijk opgaande wedstrijd ’t Haventje met 4-2 wist te verslaan, hoewel beide ploegen echt wel aan elkaar gewaagd waren. De concurrentie verspeeld steeds punten tegen elkaar en daarmee is nu al een voorsprong van negen punten bewerkstelligd. Opvallend was de 8-0 overwinning van AVS klussenbureau op Brouwer woninginrichting, wat op dit moment body tekort komt in deze klasse.

Flevo Elektro dacht na tien minuten de buit al binnen te hebben tegen de Flux ,want toen stond het al 3-0.

De Flux vocht zich echter terug tot 3-2, maar met nog een doelpunt van Flevo werd het uiteindelijk 4-2. En  daarmee blijft Flevo Elektro stevig aan de leiding.

 

Uitslagen 24 juni

Nortec constructie-Vishandel Snoek. 2-4

Excellent Bouw-Coenen/Werckpost 2-5

AVS Klussenbureau-Brouwer woninginrichting 8-0

Vishandel de Jong/Totec-Intersport Boomsma 3-0

Zeebulon-v.Veengevelrenovatie 1-2

Merema transport-‘t Haventje 4-2

De Flux-Flevo Elektro 2-4

Havenzicht-Kramer Fish/Caf.gebr.Meun 3-0

Autoservice Emmeloord-Visco 1-0

Barracuda-Zwaanstraat-/ten Napel heiwerk 0-2

Vof Barend Kramer-Topslagerij Cretier 0-1

DBF dakdekkers-Kraaienest 3-2