Het is al jaren een gegeven dat met name in de middelste klasse op het Hobbyvoetbal de ploegen van onder tot boven aan elkaar gewaagd zijn. Zo ook nu weer. De nummer laatst Brouwerwoninginrichting wist zaterdag de Excellent Bouw te verslaan met 3-1 waarbij de doelpunten kort na elkaar vielen in de tweede helft. Merema transport wist in een spannende wedstrijd naaste achtervolger Kramer Fish/Caf.Gebr.Meun met minimaal verschil te verslaan en staat nu toch een zes punten los. Zekerheid geeft dat echter niet in deze klasse, want elke week is weer een verrassing.

Ook Zwaanstraatstraatwerk/Ten Napel deed goede zaken door zelf Cretier te verslaan met 4-0 en de naaste concurrent , Vishandel Snoek,te zien verliezen met 2-0 van Barracuda. Intersport Boomsma zag Lucas Fruitier weer terugkeren en dat resulteerde meteen in het winnende doelpunt tegen VOF Barend Kramer. Wanneer Intersport Boomsma ook de nog in te halen wedstrijd weet te winnen zijn zij de naaste bedreiging voor de koppositie.

Flevo Elektro won zonder te spelen van Zeebulon en Autoservice Emmeloord wist met een ruime 4-0 overwinning Kraaienest te verschalken. Dit betekent vrijwel zeker dat er dit jaar een andere ploeg kampioen gaat worden.

Uitslagen 10 juni

Excellent Bouw-Brouwer woning inr. 1-3

AVS Klussenbureau-Coenen schilders/Werckpost 2-1

Kramer Fish/Caf.gebr.Meun-Merema transport 0-1

Vof Barend Kramer-Intersport Boomsma 0-1

Nortec Constructie-Vishandel de Jong/Totec 2-3

Barracuda-Vishandel Snoek 2-0

Havenzicht -‘t Haventje 3-3

Autoservice Emmeloord-Kraaienest 4-0

Zeebulon-Flevo Elektro 0-3

De Flux-v.Veengevelrenovatie 1-2

DBF dakdekkers-Visco 1-2

Topslagerij Cretier-Zwaanstraat/ten Napel Heiwerk 0-4