De topper in de eerste klasse tussen Flevo Elektro en Autoservice Emmeloord werd een prooi voor de jongens van Flevo. Het loopt het hele jaar al beter bij deze ploeg en met verzorgd voetbal en een stukje extra strijdlust is er inmiddels een klein gaatje met de concurrentie. Zaterdag werd verdiend met 2-0 gewonnen van de nummer twee op de ranglijst.

DBF dakdekkers behaalde tot nu toe geen punten, wat toch zeker niets wil zeggen, want de Flux moest er dit keer wel aan geloven: een duidelijke 4-0 overwinning is wel degelijk een stap in de goede richting.

Misschien een opzet naar meer.

Datzelfde geldt voor Vishandel de Jong/Totec. Tegen Zwaanstraatwerk/Ten Napel kwam men op wonderbaarlijke wijze met 2-0 voor bij de rust en hoewel het spel zich daarna bijna volledig op de helft van Vishandel de Jong/Totec afspeelde wisten ze toch tot een paar minuten voor tijd de nul te bewaren. Dat het uiteindelijk toch nog 2-1 werd maakte de teleurstelling van de straat en heiwerkers er niet minder om. Vishandel Snoek kwam op gelijke hoogte door topslagerij Cretier te verslaan.

Ook in de tweede klasse werden de koplopers verrast door ploegen uit de onderste regionen: Excellent verloor met 3-1 van ’t Haventje en Merema delfde het onderspit tegen AVS klussenbureua.

Of het allemaal met een vroeg programma te maken heeft gehad zal de toekomst uitwijzen.