Een ronde met erg veel doelpunten en spectaculaire wedstrijden. Wat te denken van Flevo Elektro tegen Zeebulon . Beide ploegen bleven elkaar achtervolgen in een open strijd met uiteindelijk 4-4 als uitslag. Fantastisch!! De Flux, met ieder jaar toch weer aanvulling van gestopte SVU selectie spelers en op die manier versterkt , versloeg afgetekend v.Veengevelrenovatie met 6-1 mede dankzij 5 doelpunten van Jelle Wakker. Visco blijft ook winnen en zo in het spoor. Ditmaal werd DBF dakdekkers met 3-1 verslagen.

In de tweede klasse blijve excellent Bouw en Coenenschilders/Werckpost winnen. De eerste versloeg nieuwkomer Brouwer woninginrichting met 2-1 en Coenen bleef AVS klussenbureau met 3-1 de baas.

In de derde klasse meldt Vishandel Snoek zich nadrukkelijk als kampioenskandidaat. Met liefst 7-0, waarvan meerdere doelpunten op naam van Riekelt Snoek, werd Barracuda verslagen. Er zal zich ,zoals meerdere jaren een spannende strijd gaan afspelen, want ook Zwaanstraatwerk/ten Napel Heiwerk wist al twee keer te winnen en doet elk jaar mee in de bovenste regionen. Of komt er nog meer concurrentie bij, want bij Nortec hebben ze behoorlijk verjongd en daar plukt men wel de vruchten van. In de oefenronde speelden ze al goed en afgelopen zaterdag waren ze met spectaculair voetbal en schitterende goals de meerdere van Vishandel de Jong/Totec. Met name de goal van Hendrik Koffeman mocht er zijn: een streep van 25 meter recht in de kruising. De tijd zal het allemaal leren.