Of een goed begin maar het halve werk is zal moeten blijken de komende weken, maar de nummer laatst van vorig jaar speelde zich in de eerste krachtmeting van het nieuwe seizoen wel degelijk in de kijker. Barracuda (het voormalige Vlot Post) werd overtuigend verslagen met 3-1. Er van uit gaande dat Barracuda vorig jaar mee deed om de bovenste plaatsen en Vof Barend Kramer (voorheen Vishandel de Zeemeeuw) vorig jaar bijna niet wist wat winnen was, mag dit toch wel als een verrassing worden gezien. Het enthousiasme na de tijd loog er dan ook niet om. Zwaanstraatwerk/Polder Inn en Vishandel de Jong/Totec gaven elkaar weinig toe, maar eerstgenoemde wist uiteindelijk met 1-0 aan het langste eind te trekken.

In de tweede klasse zette Excellent Bouw met ruime cijfers (5-1) ’t Haventje aan de kant, terwijl de overige wedstrijden met het kleinst mogelijke verschil wel beslist werden, In alle gevallen waren de krachtsverhoudingen gering.

In de eerste klasse was het opvallend dat v.Veen gevelrenovatie de kampioen van vorig jaar op een gelijkspel wist te houden, maar naar verluidt heeft Kees zijn selectie nog niet volledig beschikbaar, dus schat de kraaien niet zomaar weg. De Flux, Flevo Elektro en Visco wisten alle drie met twee doelpunten verschil te winnen, maar ook dat zegt nog weinig over het verdere verloop van de competitie