Als in principe alles al beslist is zou men verwachten dat het er dan wel op zit ook. Niets is minder waar, want ook de laatste competitieronde liet volop strijd zien. Is het om toch nog dat plaatsje te stijgen of om aan te tonen dat men toch beter kan. Het maakt niet uit , maakt het alleen maar leuk.

Flevo Elektro hield Kraaienest op een keurig gelijkspel, waarmee de kraaien nog wel ongeslagen blijven, en dat voor de 43ste keer op rij. Visco moest een 4-1 achterstand goedmaken tegen van Veengevelrenovatie en slaagde daar wonderwel in: 4-4. Zelfs AVS Klussenbureau, allang gedegradeert  vocht voor nog een laatste puntje tegen de Flux en dat lukte ook nog.

Zeebulon , al kampioen, wilde laten zien dat ze absoluut de beste waren dit jaar en vesloegen Coenen schilders/Werckpost met 3-1. Bij Kramer Fish/Caf.gebr.Meun tegen ’t Haventje ging het om de 4de plaats en dat werd in het voordeel van eerstgenoemde beslecht 2-0.

Vlot/Post versloeg de kampioen, Brouwer woning/Romkes&de Jong met duidelijke cijfers en eiste daarmee de derde plaats op. Met groet meerderheid van stemmen werd Vishandel de Zeemeeuw uitgeroepen tot sportiefste ploeg van het jaar.

De winterstop gaat in en de tranferperiode vangt weer aan. Afwachten wat dat volgend jaar weer oplevert.