Baarssen maakt einde aan titelkansen Kraaienest

Ditmaal lieten de jongens van Jurie van Veen zich niet nog een keer verrassen. Al gelijk vanaf het begin werd duidelijk dat het vorige week toch de zenuwen waren die ze parten speelde. Zwaanstraatwerken Polder Inn werd volledig overspeeld en de ene was nog mooier dan de andere. Met een klinkende overwinning mocht v.Veen gevelrenovatie de kampioensvlag eisen. De tweede klasse krijgt er geduchte tegenstander bij volgend jaar.

In de tweede klasse is nog niets beslist. Beide koplopers verloren en gaan in het onderlinge duel aanstaande zaterdag uitmaken wie de stap hogerop mag maken. Excellent verloor van het al gedegradeerde Braveheart shipping,waar Maarten Ras weer een hoofdrol voor zich opeiste. Vabu advies heeft het altijd lastig tegen Topslagerij Cretier en ook deze keer waren het de slagersjongens die met 5-3 aan het langste eind trokken. Wordt het zaterdag gelijk bij VABU-Excellent komt er een beslissingswedstrijd.

In de eerste klasse pakte Autoservice Emmeloord de laatste strohalm door de Flux te verslaan. Kraaienest kreeg klop van Baarssen dat de laatste weken wel erg goed bezig is(jammer dat dit er in het begin van het seizoen niet uitkwam). De kraaien verspeelden hiermee de kans om nogmaals kampioen te worden. Flevo Elektro won met 2-0 van de 33 en is nu de grote kanshebber. In principe hebben ze zaterdag aan een gelijkspel tegen Kraaienest genoeg voor de titel,waar ze al een paar jaar op wachten. Verliezen ze zal het op een beslissingswedstrijd uitdraaien tegen Autoservice Emmeloord, als deze winnen van het al gedegradeerde Visco. Spanning volop dus de laatste ronde.