Niets leek eigenlijk een feestje meer in de weg te staan. Maar dan blijkt toch maar weer:” de bal is rond”.Van Veen gevelrenovantie zou bij winst op Sport&Gezondheid Peter Woort al een paar wedstrijden voor het eind kampioen kunnen worden. De jongens van Gerrit Vellinga dachten hier echter anders over.Hoewel van Veen de beter voetballende ploeg was kwamen er weinig tot geen kansen, simpelweg omdat de twee spitsen eigenlijk op een eiland voetbalden. Zodra de pass voorwaarts kwam was er vanuit het middenveld bijna geen aansluiting. Sport&Gezondheid Peter Woort zette daar een viermansverdediging tegenover die niet week. Toen er uit counters ook nog goede kansen kwamen werd de aansluiting bij V.Veen nog minder(was er angst om te verliezen?).

 

De rust ging in bij een 0-0 stand. In de tweede helft weer hetzelfde spelbeeld, weer te weinig mankracht voorin om de wedstrijd echt open te breken. Plots komt er dan weer zo’n counter en het is Niels Jan Limburg die de 1-0 voor Sport& Gezondheid Peter Woort laat aantekenen 10 minuten voor tijd. Ook Louw Post wordt dan achterin geposteerd en er is dan voor v.Veen helemaal geen doorkomen meer aan. Een knappe prestatie van Peter Woort en geen vreugdedansen voor v.Veen   (hoewel het nog wel onrustig bleef op de camping?).

In de eerste klasse wist Kraaienest met pijn en moeite te winnen van de 33, dat weer eens een betere middag had. Flevo Elektro dolde de Flux en wist met 6-0 een goede uitgangspositie te houden voor de titelstrijd over veertien dag tegen de kraaien.

In de tweede klasse kwam Excellent knap terug van een 3-0 achterstand tegen de Sju Sju, en sleepte een verdiend gelijkspel eruit 4-4. VABU Advies had geen moeite met Braveheart shipping en kwam weer aan kop met een beter doelsaldo.