Spannend is het eigenlijk niet geweest in de topper tussen de Flux en de kraaaien. De Flux had de nodige omzettingen gedaan om Kraaienest beter te kunnen bestrijden. Die omzettingen zorgden er echter voor dat twee spelbepalende spelers niet op het middenveld maar in het hart van de verdediging kwamen te spelen. Van opbouw was er op die manier geen sprake en de voorste linie werd gewoonweg niet bereikt. Kraaienest stelde daar een flinke dosis inzet tegenover met spelers als Maarten ten Napel en Jacob Tol, die continue over het hele veld te vinden waren. Bij alweer een fout in de opbouw van de Flux werd de bal op de middenlijn onderschept en met een fraaie pass werd K.W.Visser in stelling gebracht voor de 1-0. Dat het daarbij bleef tot de rust lag meer aan de kraaien,die slordig met de kansen omsprongen dan aan de Flux. Na de rust kwam er door wat omzettingen iets meer spel in bij de Flux ,maar kansen leverde dat niet op. Fokke Snoek mocht na een goed uitgespeelde aanval aan de overkant wel de 2-0 aantekenen. Als de Flux dan alles of niets gaat spelen komen er eindelijk kansen en het is Maarten Wakker die met een schitterend schot de 2-1 scoort. Doordrukken is dan het devies, maar Steven Visser weet wel raad met de ruimte die wordt weggegeven achterin hij maakt er in de laatste minuten met twee treffers 4-1 van. De Flux , na een heel seizoen aan kop terug naar af.Kraaienest neemt de eerste plaats over, hoewel Flevo Elektro met nog een inhaalwedstrijd te gaan daar nog voorbij kan.

 

Zaterdag kan v. Veen gevelrenovatie bij winst de kampioensvlag eisen in de derde klasse.Deze ploeg zal een aanwinst zijn voor de tweede klasse,waar het weer stuivertje wisselen was tussen Excellent en VABU Advies, dat punten verspeelde tegen Kramer Fish/Caf.Gebr. Meun.

 

Vanaf nu is het niet meer geoorloofd om consumpties te nuttigen op de velden. Jammer dat de goeden onder de kwaden moeten lijden!!!!!!!!!!!!!!!!!!