Waar het in de derde klasse slechts een kwestie van tijd is voordat v.Veengevelrenovatie zich kampioen mag noemen, loopt de spanning in de andere twee klassen op tot het kookpunt. Van Veen gevelrenovatie had weinig moeite met naaste belager Brouwers woninginrichting/Romkes&de Jong . Rap kwam men al op 2-0 voor en men bleef de betere ploeg .Uiteindelijk werd het 4-1. Op het veld ernaast speelde zich een klein drama af voor koploper de Flux. AVS Klussenbureau wist de 1-0 voorsprong welke voor de rust genomen was door een doelpunt van…. na rust met alle kunst en vliegwerk vast te houden en zodoende de strijd om het kampioensschap weer volledig open te gooien. Wanneer er beter met de geboden counterkansen omgegaan zou zijn had de uitslag nog veel hoger uit kunnen vallen.

 

In de tweede klasse staan er drie ploegen gelijk bovenaan na het verlies van VABU Advies tegen Excellent Bouw. VABU advies had de nodige omzettingen moeten doen vanwege blessures, maar het moet gezegd Excellent speelde deze middag een van de betere wedstrijden van het seizoen. Al vrij vroeg scoorde spelverdeler Lub Korf met een prachtige vrije trap. Die zelfde Lub Korf was het die met een afstandsschot vlak voor rust ook de tweede voor zijn rekening nam, nadat Gerrit Bakker eerst met een schitterend doelpunt de stand gelijk had getrokken. Na rust moest VABU komen en dat gebeurde. Excellent wist echter met goed countervoetbal de uiteindelijke zege nog meer glans te geven. Bij de eerste uitbraak was het Jelle Bakker (als rechterverdediger spelend) die het doel vond en even later was het de beurt aan Klaas Kramer die de volgende counter goed afrondde. click here

 

De Sju Sju wist te winnen van Coenen schilders/P.Brouwer Elektro en staat nu ook op gelijke hoogte met VABU en Excellent.